Used font

Install this font for a better view.

**Always scroll down to read the actual post**

Hello...


**Always scroll down to read the actual post**
©2009-2022 Nolver's Room. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Sunday, June 27, 2021

WEG met onzekere mannen! 🤢🤮


Ja, ik donder mannelijke vrienden die zo onzeker weg! Het zijn deze mannen die denken dat ze je mogen claimen voor hunzelf, omdat je vrijgezel bent, walgelijk. Ze zien je met een mannelijk persoon op een profielfoto en daar komt de jaloezie en de onzekerheid om de hoek kijken! Met zulke gasten mag je oppassen.

Mijn ex-collega uit Schotland, wilde laatst weten wie die man was die geluk heeft, die met mij op de foto stond. Ik antwoorde toen dat het een hele goede vriend was, waarop hij antwoorde: You're making me jealous, lol". Ik antwoorde toen weer van: "Too bad for ya! 😜 Lol".

Dit heeft mij toch aan het denken gezet. Ik weet wel zeker dat hij het meende, toen hij zei dat ik hem jaloers maak. Ik weet hoe zijn levensstijl is en zijn levensstijl staat haaks op die van mij. Wat dat betreft heeft hij hele andere normen en waarden dan ik. En aangezien dat zijn levensstijl was (dit is wat hij beweert, maar ik geloof hem niet. Ik geloof dat hij écht niet is veranderd in zo'n korte tijd), zijn dit mannen die totaal niet te vertrouwen zijn, ze zijn erg onzeker en worden snel jaloers. 

Ze weten dat ze niet goed omgaan met vrouwen. Ik heb het contact sinds vandaag met hem verbroken. Ik heb hem geblokkeerd op Whatsapp en wil totaal NIETS meer met hem te maken hebben. Ik voel mij zo opgelucht, nu ik dit gedaan heb....Oprotten!!!


No comments:

Post a Comment